stakeholdersPNG1 header 1200 3

stakeholdersMobielGroot

Theo Labrujere Twitter 250 3Logo bluegear google plus2StakeholdersFirst is een handelsnaam van BlueGear.
StakeholdersFirst is opgericht door Theo Labrujere om zowel bedrijven als organisaties en instellingen te helpen bij de inrichting en uitvoering van hun stakeholder-communicatie. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben niet zo tevreden over de gang van zaken in de wereld. Als het waar is dat alles wat je aandacht geeft groeit, dan zullen we de aandacht moeten verleggen van het "rendementsdenken" zoals het aandeelhoudersmodel dat ons heeft geleerd, naar de thema's en waarden die de stakeholders bepleiten.

Marcom-professionals hebben dus de sleutel in handen: zij weten als geen ander wat er daarbuiten speelt en kunnen de brug slaan tussen externe invloeden enerzijds, en (on-) mogelijkheden van de eigen organisatie anderzijds. Lees meer over de achtergronden in het blogartikel over de visie en de naam StakeholdersFirst of mijn blogartikel op Frankwatching: Kun je een schandaal zoals Volkswagen voorkomen door communicatie?

 

 

Marcom-professionals

iMonitoring logoBlueGear/StakeholdersFirst is partner in een netwerk (waaronder iMonitoring / InternetMonitoring) van online marcom-professionals, designers, content-strategen, social media experts, videomakers, fotografen, tekstschrijvers, en IT-technici.

 

 

Sociaal ondernemer

gogomo logo 400Democratic ChallengeTheo is mede-oprichter van de Good Governance Monitor en Good Governance Wiki. De Good Governance Monitor was deelnemer aan de Democratic Challenge in Amersfoort op 5 oktober 2015.

 

 

 

Connectie

View Theo Labrujere's profile on LinkedIn